A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

Handpan workshop

2023.05.21. 16.00

HELYSZÍN:
Belsőörs - Ház lélekkel

KI TARTJA:
Pfitzner Áron

Milyen lesz? Röviden:

fejlesztő, handpan, játékos, közösségi, ritmus

Mi is ez? 

Ismerkedés a csodálatos handpan hangszerrel és annak közösségformáló erejével. Dinamikusan formálódó workshop a foglalkozáson résztvevő érdeklődők zenei tudásától és ambícióitól függően, Pfitzner Áron vezetésével. A hangszereket a foglalkozástartó biztosítja, de ha van sajátod, nyugodtan hozd el!

Kiket várunk? 

A workshop mindenkinek szól; gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ha soha nem fogtál még ütős hangszert a kezedben, vagy már régóta szemezel a handpannel, de nem volt még lehetőséged kipróbálni, itt az alkalom! Ha netán már van is hangszered, de a helyes alaptechnikák elsajátítása még előtted áll, esetleg már magad is mesterkurzusokat kijárt, vén róka vagy, de lenne kedved kipróbálni ennek a közösségi formáját és ellesni néhány új fogást, itt a helyed, várunk szeretettel! 

A workshop során fejlődik a ritmusérzék, a kreativitás,  új tapasztalatokat gyűjthetünk az önkifejezés, a fókuszált jelenlét és az egymásra való figyelem terén. Egy-egy technika sikeres megvalósítása és a közösen létrehozott harmóniák pedig garantálják a sikerélményt.

Helyszín

Belsőörs – Ház lélekkel (Felsőörs, Hóvirág u. 24, 8227)

Regisztrálj!

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük regisztrálj az alábbi űrlap kitöltésével:

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok