A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

Elektronikus zenei workshop – haladó

2023.09.06. 18.45

HELYSZÍN:
Hangár 201-es terem

Milyen lesz? Röviden:

elektronikus, house, sampler, sound design, szintetizátor, techno

Kiknek ?

Érdekel az elektronikus zene, esetleg már magad is elkezdtél tanulni a témakörben? Kíváncsi vagy mások tapasztalataira, szívesen megosztanád a sajátodat?

Akkor mindenképpen a Hangjáték haladó workshopján a helyed, ahol az elektronikus zenekészítés eszközeivel, hangszereivel, a zenekészítés munkamódszereivel ismerkedhetsz és megoszthatod saját tudásodat is.

Ha először próbálnád az elektronikus zenekészítést és az alapokra lennél kíváncsi, akkor kezdő workshopunkat ajánljuk!

Miről?

🟠 A workshop során elmerülünk a hangkészítés (sound design) világában: megismerkedünk többek között a hanghullámokkal, modulátorokkal, filterekkel, és mindezt kiegészítjük folyamatos hangszeres gyakorlatokkal is. 

🟠 A számítógépes zenekészítést is érintjük, de a hangsúlyt inkább a hangszereken való játékra, azok lehetőségeinek megismerésére helyezzük, kevésbé a monitor előtti munkára.

🟠 Ezt követően sorra kerülhetnek a különböző elektronikus zenei stílusok (techno, house, hiphop, trance, trap, dub, ambient, stb.), illetve az elektronikus zene egyéb felhasználási területei (pl. filmzene).

Hol?

Az elektronikus zenei workshop új helyszínen, a Hangár 201-es termében kap helyet. Cím: 8200 Veszprém, Dózsa György u. 2.

Regisztrálj!

A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztrálj egy email elküldésével az alábi címre, megjelölve a foglalkozás időpontját: verpeter.a211@gmail.com 

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok