A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

Elektronikus zenei workshop – kezdő

2023.02.13. 17.00

HELYSZÍN:
Pannon KözTér

Milyen lesz? Röviden:

elektronikus, house, sampler, sound design, szintetizátor, techno

Kiknek ?

Vonzanak az elektronikus zenei műfajok, és kipróbálnád, milyen, hogyha te magad csinálod? A hétvégi bulikon kívül hétköznap is tanulnál a témában? Vagy egyszerűen csak kipróbálnál egy alternatív zenélési lehetőséget?

Akkor mindenképpen a Hangjáték kezdő workshopján a helyed, ahol az elektronikus zenekészítés alapjaival, alapvető eszközeivel, hangszereivel és azok történetével ismerkedhetsz meg.

 Ha már van némi jártasságod a témában, de tovább mélyítenéd a tudásod, a HALADÓ workshopunkat ajánljuk, amely 19:45h-től kezdődik!

Miről?

🟠 A workshop során elmerülünk a hangkészítés (sound design) világában: megismerkedünk többek között a hanghullámokkal, modulátorokkal, filterekkel. Mindezt kiegészítjük folyamatos hangszeres, gyakorlati illusztrációval.

🟠 A számítógépes zenekészítést is érintjük, de a hangsúlyt inkább a hangszereken való játékra, azok lehetőségeinek megismerésére helyezzük, kevésbé a monitor előtti munkára.

🟠 Ezt követően sorra kerülhetnek a különböző elektronikus zenei stílusok (techno, house, hiphop, trance, trap, dub, ambient, stb.), illetve az elektronikus zene egyéb felhasználási területei (pl. filmzene).

A workshop betelt, köszönjük, hogy regisztráltatok!

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok