A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

ÉlményÉnek az EFOTT-on

2023.07.14. 16.00

HELYSZÍN:
Sukoró Strand

KI TARTJA:
JaMese

Milyen lesz? Röviden:

énekhang, éneklés, fejlesztő, önfejlesztés

Tarts a Hangjátékkal az EFOTT-on is és zenélj, ahogy akarsz, hiszen zenélni jó! Például ismerd meg a saját hangod az ÉlményÉnek workshopon! 🎶 Találkozzunk az EKF Kultúrdóm színpadán!

Mindannyiunk elemi szükséglete kapcsolódni önmagával. Az éneklés során pedig erre úgy van lehetőségünk, hogy egyszerre ismerkedünk önmagunkkal és kommunikálunk magunkról másokkal. Az énekhang általi kommunikáció olyan autentikus mód, amelyre egyre kevesebb aktív megélési lehetősége van az embernek.

Az ÉlményÉnek workshop egy olyan közösségi tér, ahol védett, intim közegben a csoporttagok megoszthatják érzéseiket, tapasztalataikat, segítséget kérhetnek vagy inspirálhatják egymást.
Az ÉlményÉnek nem egy tehetséggondozó program és nem is egy elidegenítő oktatási rendszer. Kreatív, önreflexív énekes feladatokkal segíti az embert a önkifejezés törékeny útján, amelynek a végén valódi kapcsolódásokra van lehetőség. A zenei improvizáció minden ember sajátja. Képesek vagyunk rá akkor is, ha nem tanultuk. Ezekre az alapkészségekre építve játszunk és alkotunk hanggal, eszközök nélkül.

Milyen élményekre számíthatsz az 1 órás énekes alkalom alatt:
🎶könnyed és energikus énekhanggal való játékokra
🎶a levegőd útjának tudatosítására
🎶egyéni komfortzónád tágítására
🎶a rejtett kreatív dallamalkotó képességed felszínre bukkanására

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok