A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

„Énekeld magad Szabaddá!” Palya Beával

2022.12.14. 17.30

HELYSZÍN:
Hangvilla (Konferencia terem)

KI TARTJA:
Palya Bea

Milyen lesz? Röviden:

ének, énektechnika, felnőtt, interaktív, közösségi, légzés, önismeret

Mi is ez?

Szeretsz énekelni, de a hangod használatában még nem vagy elég szabad? Szeretnél igazán a saját hangodon énekelni? Valamilyen érzelmi elakadás, vagy más nagy átalakulás van az életben, és nem gondoltál arra, hogy áténekelheted magad ezen? Gyere el erre mini-workshopra, amely során a missziód – ha ezt elfogadod – az, hogy ebben az egy órában úgy tapasztald meg az éneklést, mint öröm- és erőforrást, amely által közelebb kerülsz önmagadhoz és másokhoz is. Az itt énekelt magyar, bolgár, cigány dalok ereje magával sodor, így ezentúl szabadabban és bátrabban nyitod énekre – és beszédre is! – az ajkad, maga a hangadás pedig az öröm és kapcsolódás tudatos megteremtésének mindig-elérhető eszközévé válik.

Aki a foglalkozást tartja: Palya Bea

“46 éves vagyok, az önkifejezés mellett a szolgálat legalább ennyire fontos lett számomra: teljes lényem beleadom, mélyen meghatódom a tanítás során. És minél többet csinálom, annál jobban szeretem. Ez a szeretve-tanítás, ez az anyai minőségű elfogadás és figyelem adja a biztonságot ahhoz, hogy a hallgatóim elérjék az általuk vágyott változást a hangjuk használatában, az éneklésben, és az életük többi területén is. Hiszen ez a kurzus legalább annyira ad önismereti tapasztalást, mint énekesi gyakorlatot és tudást.”

Kiket várunk?

Főként felnőtteket (alsó korhatár 16 év).

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékod jelezd a hello@hangjatek.hu e-mail címen. (Tárgy: “Regisztráció Énekelj a saját hangodon Palya Beával ”, a szövegben pedig kérjük, jelöld meg a résztvevők létszámát és nevét!)

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok