A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

Énekeld magad szabaddá! workshop Palya Beával – Az ének és a szexualitás

2023.10.05. 17.30

HELYSZÍN:
Hangvilla (Konferencia terem)

KI TARTJA:
Palya Bea

Milyen lesz? Röviden:

ének, énektechnika, fiatal, interaktív, közösségi, légzés, önismeret

Mi is ez?

90 perces workshop Palya Bea vezetésével, ahol az éneklésen keresztül kapcsolódunk saját testünkhöz és az abban rejlő energiákhoz.

Az ének és a szexualitás

“A 2023-ban induló, egész évet átölelő énekes programom – Énekeld magad szabaddá – harmadik modulja az ének és a szexualitás kapcsolatáról szól, annak mély összefüggéseiről. Ennek egy szeletét megmutatom most a veszprémi – immáron törzs- közönségnek is. Fontos téma számomra, hiszen az önismereti munkák típusai közül számomra a királynői trónt a test belsejében végzett – de a test határain túl is ható – munkák foglalják el. Mind az éneklés, mind a szexualitás ilyen. A kettő mélyen összefügg. Több évtizedes tanítói tapasztalatom is azt mutatja, hogy amikor a tanítványaimat arra hívom, hogy tegyék bele a hangjukba a női energiáikat, vagy hogy a férfiasságukat fordítsák le hangokra, akkor érik el a legnagyobb áttöréseket. Konkrétan megnevezünk testrészeket, és összekötjük azt a hangadó szervekkel. Ugyanis amit meg tudunk nevezni, afölött hatalmunk van, ott változás tudunk elérni. De ez csak a dolgok egyik része. A tanítás másik részében az érzelmekkel dolgozunk. Előkerül az öröm, a félelem. Az örömet sokszorozzuk, a félelmet pedig legyőzzük hanggal és a saját szexuális energiáinkhoz való kapcsolódással. Szerintem e mai felfordult világban pont ez az, amire szükség van: több örömre és a félelemmel való bánás elsajátítható technikáira. Jó hír: az eszközök – a hangod és a szexuális energiáid – testközelben vannak! Ha eljössz erre a workshopra, mélyen átalakulsz. Pont úgy, mint egy közös énekléssel fűszerezett jó koncerten, vagy egy mágikusan felemelő szexuális találkozásban. És a kettő erő még össze is adódhat. Határ a csillagos ég….”

Aki a foglalkozást tartja: Palya Bea

“Palya Bea vagyok, énekes-dalszerző-tanár-coach, lassan 40 éve a dalok birodalmának lakója. 4 évtizede koncertezem, 18 saját lemezem jelent meg, több mint 500 dalt írtam, és több, mint 4 ezer embernek segítettem abban, hogy megtalálják a saját hangjukat. Az önkifejezés mellett egyre fontosabb tehát az, hogy a tudásommal másokat szolgáljak. A velem zajló közös hang-munka egyszerre énekes mesterségbeli fejlődés, és önismereti tapasztalás. A teljes lényemet beleadom, és az éneklés mesterfogásainak átadása mellett szeretve-tanítok. Ez a – szinte anyai minőségű – elfogadás és figyelem adja a biztonságot ahhoz, hogy a hallgatóim elérjék a vágyott változást a hangjuk használatában, az éneklésben, és ez növekedést hozzon az életük többi területén is.”

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálj az alábbi űrlap kitöltésével:

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok