A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

Ukulele – Tanulj vele! Zeneovi

2022.11.17. 17.00

HELYSZÍN:
Jutasi KözTér

KI TARTJA:
Huszti Laci

Milyen lesz? Röviden:

fejlesztő, gyerek, interaktív, játékos, közösségi

Mi is ez? 

Interaktív zenei foglalkozások – kicsiknek és nagyoknak ukulelén és ütős hangszereken. Célja a gyerekek személyiség- és kompetenciafejlődése, a kreativitás és a tehetség kibontakoztatása, a zene és a hangszerek szeretetére nevelés. Mindezt közvetlen, játékos, interaktív módon tesszük.

A hangsúly elsősorban nem a hangszerek technikai tudásának magas szintű elérésére helyeződik, sokkal inkább a csapatban való munka, a közös alkotás örömének megélése áll a középpontban. Játék, mozgás és persze sok-sok nevetés! 😉

Kiket várunk?

A foglalkozás 4-6 éves korú gyermek számára ideális. 

Akik a foglalkozást tartják: 

Krasznainé Geréb Edina, a Kastélykert Óvoda pedagógusa. Gyakorlott zeneovi vezető, gitáron, furulyán, zongorán játszik, és énekel. Elvégezte az ’Így tedd rá’ zenepedagógiai tanfolyamot. Társa Huszti László művelődésszervezőként és zenészként dolgozik. Nem-formális pedagógiai módszerekkel foglalkozik immár 17 éve, ütőhangszeres és ukulele oktató. 2018-19-ben a ’James Hill Ukulele Initiatives’ oktató képzését elvégezte.

Hogyan kell készülni a gyerekeknek a foglalkozásokra?

Kényelmes, komfortos öltözettel, a teremben lehetnek zokniban vagy benti cipőben. Ételt csak akkor hozzanak magukkal, ha erre mindenképp szükség van (pl. cukorbetegség esetén). Folyadék lehet náluk, de vizet fognak kapni, külön poharat nem kell hozni.

Milyen hangszert hozzanak magukkal?

Akinek van már saját ukuleléje, az feltétlenül hozza magával. Ha még nincs, akkor sincs semmi gond, a hangszerekről mi gondoskodunk. Hangszervásárlás esetén szívesen segítünk a szülőknek tippeket adni.

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok