A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

Szertartásaink – zenés színházi workshop

2022.11.27. 10.00

HELYSZÍN:
Agóra

KI TARTJA:
Philipp György

Milyen lesz? Röviden:

ének, felnőtt, fiatal, közösségi, színház, színjátszás, workshop, zeneszerzés

Mi is ez? 

A SZERTARTÁSAINK munkacímet viselő projekt egy 4 alkalmas zenés színházi foglalkozás, mely során pár hétvége alatt élheted át egy színházi előadás születését kezdetektől a premierig, ennek összes emberi és praktikus összetevőjével együtt. Olyan komplex utazás lesz ez,  mely során alkotó és előadó is lehetsz egyszerre – így mindenki megtalálhatja érdeklődéséhez, habitusához passzoló munkafolyamatot, vagy akár kipróbálhatja magát mindkettő terén is. Egy ilyen közös munka rengeteg új és izgalmas gondolatot, tervet, sikert szül, nem csak a színjátszás terén. Ezek a folyamatok az önismeretről is szólnak, akaraterővel és önbizalommal vérteznek fel, amely a későbbiekben is hasznos erőforrás lehet.

Természetesen az út fontossága mellett a végcél is hangsúlyos: a négy alkalmas eseménysorozat végén megszületik majd a Szertartásaink című zenés, színházi, összművészeti performansz, amely nyilvános közönség előtt kerül bemutatásra. 

FONTOS: 

A workshop 4 hétvégén keresztül zajlik (2022.11.06., 11.13, 11.20., 11.27.) 10:00-16:00-ig, így kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valamennyi alkalmon és a bemutatón (2022.12.11) is részt tudsz venni.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékod jelezd a hello@hangjatek.hu e-mail címen. (Tárgy: “Regisztráció zenés színházi workshopra ” a szövegben pedig kérjük, jelöld meg a résztvevők létszámát és nevét!)

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok