A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

Énekeld magad szabaddá! – Az ének és az örömérzet Palya Beával

2023.04.20. 17.00

HELYSZÍN:
Hangvilla (Konferencia terem)

KI TARTJA:
Palya Bea

Milyen lesz? Röviden:

ének, énektechnika, felnőtt, interaktív, közösségi, légzés, önismeret

Mi is ez?

90 perces workshop Palya Bea vezetésével, ami az éneklésen keresztül elvezet az egész testet betöltő örömérzetig.

Sokat dolgozol, fejből élsz, és most szeretnél az egész testedben örömöt érezni? Szeretsz énekelni, de nem használod a mindennapokban a saját hangodat úgy, mint az érzelmeid feldolgozásának legjobb eszközét? 

Ez a másfél óra arról szól, hogy együtt megtapasztaljuk a éneklést, mint öröm- és erőforrást. A magyar, bolgár, cigány dalok ereje magával sodor, beépül a testedbe, így ezentúl szabadabban és bátrabban nyitod énekre és beszédre az ajkad, a hangadás ezentúl az öröm és kapcsolódás eszköze lesz.

Miért a dal?

A dal a legerősebb üzenetközvetítő, teremtő erővel bíró forma: a dalszöveg hat az elmére, ám ezek énekelt szavak, az erejüket a fizikai rezgés sokszorozza meg: behatolnak a zsigerekbe, és konkrét lépésre bírják a szervezetünket.Dallal átírhatjuk a saját életünket, a kapcsolatainkat. A hangadás, az ének az emberi kapcsolódás egyik legmélyebb, legjobban működő eszköze.

Aki a foglalkozást tartja: Palya Bea

Palya Bea vagyok, énekes-dalszerző-tanár-coach, lassan 40 éve a dalok birodalmának lakója. 4 évtizede koncertezem, 18 saját lemezem jelent meg, több mint 500 dalt írtam, és több, mint 4 ezer embernek segítettem abban, hogy megtalálják a saját hangjukat. Az önkifejezés mellett egyre fontosabb tehát az, hogy a tudásommal másokat szolgáljak. A velem zajló közös hang-munka egyszerre énekes mesterségbeli fejlődés, és önismereti tapasztalás. A teljes lényemet beleadom, és az éneklés mesterfogásainak átadása mellett szeretve-tanítok. Ez a – szinte anyai minőségű – elfogadás és figyelem adja a biztonságot ahhoz, hogy a hallgatóim elérjék a vágyott változást a hangjuk használatában, az éneklésben, és ez növekedést hozzon az életük többi területén is.

Kiket várunk?

Főként felnőtteket (alsó korhatár 16 év).

Az esemény megtelt, köszönjük a regisztrációkat !

Palya Bea fiataloknak szóló májusi workshopjára az esemény oldalán tudnak regisztrálni a 14-18 év közötti érdeklődők.

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok