A Hangjáték a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros zenei fejlesztési programja.

Énekeld magad szabaddá! – Áténeklés télből tavaszba Palya Beával

2023.03.09. 17.00

HELYSZÍN:
Hangvilla (Konferencia terem)

KI TARTJA:
Palya Bea

Milyen lesz? Röviden:

ének, énektechnika, felnőtt, interaktív, közösségi, légzés, önismeret

Mi is ez?

Egy 90 perces testet-lelket átmozgató workshop Palya Beával, ami a dal és a közösség erejét felhasználva átmozgat a tavaszba. 

Elfáradtál a téli hónapokban? Kellene egy testet-lelket átjáró énekes közösségi ünnep, ami átvezet a tavasz frissességébe? A missziód e másfél órában az, hogy a közös éneklésben letedd a tél fáradtságát, hátrahagyd, ami már nem kell, és hogy a dalok által helyet csinálj az újnak.

Miért a dal?

A dal a legerősebb üzenetközvetítő, teremtő erővel bíró forma: a dalszöveg hat az elmére, ám ezek énekelt szavak, az erejüket a fizikai rezgés sokszorozza meg: behatolnak a zsigerekbe, és konkrét lépésre bírják a szervezetünket.Dallal átírhatjuk a saját életünket, a kapcsolatainkat. A hangadás, az ének az emberi kapcsolódás egyik legmélyebb, legjobban működő eszköze.

Aki a foglalkozást tartja: Palya Bea

Palya Bea vagyok, énekes-dalszerző-tanár-coach, lassan 40 éve a dalok birodalmának lakója. 4 évtizede koncertezem, 18 saját lemezem jelent meg, több mint 500 dalt írtam, és több, mint 4 ezer embernek segítettem abban, hogy megtalálják a saját hangjukat. Az önkifejezés mellett egyre fontosabb tehát az, hogy a tudásommal másokat szolgáljak. A velem zajló közös hang-munka egyszerre énekes mesterségbeli fejlődés, és önismereti tapasztalás. A teljes lényemet beleadom, és az éneklés mesterfogásainak átadása mellett szeretve-tanítok. Ez a – szinte anyai minőségű – elfogadás és figyelem adja a biztonságot ahhoz, hogy a hallgatóim elérjék a vágyott változást a hangjuk használatában, az éneklésben, és ez növekedést hozzon az életük többi területén is.

Kiket várunk?

Főként felnőtteket (alsó korhatár 16 év).

Az esemény férőhelyeinek száma megtelt, köszönjük a regisztrációkat !

Palya Bea áprilisi és májusi workshopjaira az események oldalán tudnak regisztrálni.

OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL ÉS PRÓBÁLJÁTOK KI EGYÜTT!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

próbáld ki, menj el, éld át!

aktuális programok